luni, 16 iulie 2012

The A-Team (2010)


Nota FdS: 7 / Nota imdb: 6,9


Un film bun, inspirat din serialul american cu acelasi nume al aniilor 80'. Imprevizibil, situatii la limita, explozii, actiune si o portie mare de ras. Cam asa il descriu in cateva cuvinte. Ideea care se repeta de-a lungul filmului e: "No matter how random things may be....there is always a plan (Oricat de intamplatoare ar parea lucrurile, intotdeauna e un plan)".

O echipa formata din 4 barbati, fosti militari, isi reiau activitatea cu tot felul de misiuni la limita legii, in incercarea de a-si dovedi nevinovatia, fiind suspectati de niste infractiuni pe care nu le-au comis. Colonelul John "Hannibal" Smith (Liam Neeson) conduce echipa - un tip dur, experimentat, care, desi trecut de varsta a doua, ramane foarte agil si i-a cele mai bune decizii in conditii
de stres. Caporalul Bosco Albert "B.A." (Bad Attitude) Baracus (Quinton "Rampage" Jackson - luptator MMA) e o namila de om, care provocat, bate tot ce misca. Are abilitati bune de sofer si reuseste sa starneasca rasul in cateva secvente din film prin frica lui de inaltimi. Locotententul Templeton "Face" Peck (Bradley Cooper) e cel mai carismatic dintre cei 4, intr-o oarecare masura afemeiat, un fel de Don Juan, mereu zambitor si distrat, dar serios atunci cand situatia o cere. Ultimul dintre cei patru e capitanul H.M. "Howling Mad" Murdock (Sharlto Copley), cel mai comic personaj din film. Doctor la psihiatrie, dar care are serioase probleme cu "bila" si el. Un pilot desavarsit, dupa parerea lui "cel mai bun".

Regizorul productiei este Joseph Aaron "Joe" Carnahan, cunoscut pentru filmele  Smokin' Aces si The Grey.
Daca aveti pofta de o comedie buna si nu stiti la ce sa va uitati, va recomand cu incredere The A-Team pentru o seara cu rasete.

AICI TRAILER

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu